About me

jaxpix | jacqueline louter fotografie | Hans Buskes
I am a marketing/communications consultant and mind map trainer. I use mind mapping to help companies focus their strategy and map their business.

“The complete business strategy on one page? More productivity? More creativity? Being more agile?
Mind mapping will make the difference!”

mindmapproductenHB

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 Responses to About me

  1. Hans,
    Ik heb vorige week zo’n presentatie van jou bijgewoond bij UCK (in de voormalige gevangenis). Ik ga inderdaad even experimenteren, maar kom er nog niet helemaal uit. Jij had behalve het voorbeeld van Rio nog twee goede voorbeelden. Kun jij me die mindmap-voorbeelden mailen. Juist mindmaps van complexe vraagstukken zijn inspirerend en leerzaam?

  2. hoi ellen,
    helemaal mee eens. Ik merk aan mijn eigen zoon dat het succesvol is. Bij moeilijke onderwerpen op school maakt hij altijd een mindmap én haalt hoge cijfers. Op scholen zijn mindmaps handig om sneller te leren, zaken beter te onthouden en complexe onderwerpen te vereenvoudigen.
    hans

    • Thea Dijkstra says:

      Ik hoorde via omrop fryslan dat je morgenavond in de Tille bent. Mijn man begeleid een jongen van 14 met zijn huiswerk, is het iets voor hen om samen naartoe te gaan? Heb je een specifieke doelgroep voor die avond?

  3. ellen de Jongh says:

    zou het niet slim zijn om dit te leren aan kinderen als ze aan de middelbare school beginnen? gewoon les geven in mindmappen. hebben ze hun hele verdere leven wat aan!
    mooi systeem om wat orde in je leven/(huis)werk te brengen.

    vriendelijke groet,
    Ellen de Jongh.

Leave a comment